Dusené hovädzie rezne
12. 3. 2009
Potrebujeme: 500 g hovädzieho mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 40 g strúhanky, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 2 malé kyslé uhorky |
Ako na to: Mäso umyjeme a nakrájame na 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme. potom ich zľahka obalíme v strúhanke, v rozšľahanom vajci a opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Takto upravené rezne uložíme na pekáč a na každý dáme plátok slaniny, kolieska cibule a pozdĺžne rozkrojenú uhorku. Rezne podlejeme troškou horúcej vody a prikryté udusíme v rúre do mäkka. Podávame so zemiakmi. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.