Hovädzie dusené s paprikou a rajčiakmi
12. 3. 2009
Potrebujeme: 600 g hovädzieho mäsa, 60 g cibule, 60 g oleja, soľ, 200 g zeleninovej papriky, 200 g rajčiakov, 20 g hladkej múky |
Ako na to: Umyté a odblanené hovädzie mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso a opečieme do zlatista. Osolíme, pridáme pokrájané očistené a umyté papriky a rajčiaky, ktoré môžeme aj olúpať. Mäso občas obraciame a dusíme tak dlho, až kým sa šťava nevyparí a mäso nie je celkom mäkké. Keď chceme mať viac šťavy, pridáme trochu múky rozmiešanej vo vode. Podávame s kolienkami. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.