Hovädzie mäso s fazuľou
12. 3. 2009
Potrebujeme: 250 g hovädzieho mäsa, 100 g cibule, 30 g mrkvy, 150 g tmavej fazule, 50 g červenej papriky, olej, soľ, mleté čierne korenie, horčica, bobkový list, paradajkové pyré, smotana na varenie |
Ako na to: Fazuľu namočíme do studenej vody. Očistenú a pokrájanú cibuľu s červenou paprikou orestujeme na horúcom oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a spolu opečieme. Podlejeme menším množstvom teplej vody. Ochutíme horčicou, bobkovým listom, mletým čiernym korením a necháme dusiť. Asi v polovici dusenia pridáme paradajkové pyré, soľ, nakrájanú mrkvu a podľa potreby podlejeme vodou. Vložíme scedenú fazuľu a spolu s mäsom uvaríme domäkka. Krátko pred dokončením pridáme smotanu na varenie a povaríme. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.