Čínska kuracia polievka
12. 3. 2009
Potrebujeme: korenie, soľ, bazalku, oregano, sladkú a štipľavú papriku, provensálske bylinky, citrónová šťava do čaju, cukor, čínske korenie, zmes korenia na grilované kura, škoricu, mrkvu, čínsku kapustu, kuracie mäso - najlepšie prsia, rezance - môžu byť aj krupicové halušky, pažítka |
Ako na to: Kuracie mäso orestujeme na prudkom plameni 3-7 minút. Potom mäso vložíme do hrnca a zalejeme vodou a povaríme 13-14 minút. Pridáme koreniny (okrem pažítky) a necháme prevrieť. Nakoniec precedíme polievku cez tenké sitko. Na spodok taniera položíme rezance a zalejeme polievkou. Ozdobíme trochou pažítky. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.